Leje af toiletvogn til alle slags fester

Husk at overveje toiletforholdene til din fest

Skal du holde et stort arrangement, der foregår udenfor eller et sted, hvor der ikke er nok toiletfaciliteter? Toiletforhold er vigtigt at forholde sig til, når man afholder en fest. Der kan nemt opstå kø, og det dur slet ikke, hvis der ikke er mulighed for at træde af på naturens vegne.

Lej en toiletvogn hos Struer Telte og Service. Vi sørger for leje af toiletvogn i høj kvalitet, så du trygt kan byde dine gæster velkommen. Vi udlejer i Lemvig, Holstebro, Struer og omegn.

Kontakt os

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud, hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Derfor skal du overveje leje af toiletvogn

Du kender måske selv det at stå i kø til toilettet. Det er ikke rart at skulle stå i kø, når man virkelig skal. Derfor er det også vigtigt, at du undersøger toiletforholdene og overvejer leje af toiletvogn.

For at give dine gæster den bedste oplevelse, er det altså det værd at investere i en toiletvogn via udlejning. På den måde skal hverken du eller dine gæster stresse over manglen på toiletter.

Hør mere om dine muligheder for at leje alt til din fest

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på leje af toiletvogn, mobilscene og alt andet, du skal bruge til dit næste arrangement.

Find  kontaktoplysninger herunder

Struer Telte & Service

Tværvej 20

7600 Struer
CVR: 16123803

Kontakt os

Telefon: 20 15 60 76

E-mail: info@struertelt.dk