Mobilscene til de større arrangementer

Nem udlejning af miniscene

Skal der fyres op under festen med livemusik eller skal der være plads til at holde taler til dit firmaarrangement, er en mobilscene måske noget for dig. Ved mobilscene udlejning får du let adgang til at skabe de rette rammer, du har brug for.

Hos Struer Telte og Service sørger vi for nemt og trygt at skaffe dig en mobilscene. Holder du til i eller omkring Lemvig, Struer eller Holstebro, står vi klar til at komme ud med en miniscene til dit arrangement.

Vores virksomhed har nogle klare principper om fleksibilitet, gode priser og kvalitetsprodukter. Du kan derfor trygt foretage dine udlejninger hos os.

Kontakt os

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud, hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvorfor er en mobilscene en god ide?

Skal du holde en større fest for mange mennesker, kan det være svært at overdøve larmen, når talerne skal afholdes eller livemusikken spilles. Her kan sceneudlejning være løsningen. Vores scener er tilpas små. De passer netop til større arrangementer eller en minifestival i haven.

Derudover er det nemt. Scenen kan sættes, hvor du har brug for den og er nem at bruge til musik eller diverse taler.

Hør mere om vores store sortiment af festudlejningsartikler

Er du interesseret i en mobilscene eller Leje af toiletvogn, er du velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud.

Find  kontaktoplysninger herunder

Struer Telte & Service

Tværvej 20

7600 Struer
CVR: 16123803

Kontakt os

Telefon: 20 15 60 76

E-mail: info@struertelt.dk