Telte & service​

Skal du holde et arrangement, hvor der skal bruges et telt og service, så kan Struer Telte og Service og være behjælpelig med at finde lige præcis det telt, som passer til dine ønsker og behov. Vi har i mange år hjulpet både private og firmaer, og har derfor stor erfaring og indsigt i, hvilket telt der passer til hvilke forhold. Du kan derfor trygt leje et telt hos os.

Vi rådgiver kunden

Det kan hurtigt blive uoverskueligt at vælge det rette telt. Der skal tages højde for mange forskellige ting, og vi tilbyder i denne forbindelse gratis rådgivning, så du ender op med at vælge et telt, der passer til lige præcis dit formål.

Telte til mange forskellige lejligheder

Struer Telte og Service har et stort udvalg af telte og service, og vi udlejer derfor til mange forskellige formål. Herunder:

  • Erhvervsarrangementer
  • Private fester
  • Og sport og events

Kontakt os

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud, hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

​Har du yderligere spørgsmål til vores telt- og serviceudlejning, eller er du i tvivl om hvilken telttype eller størrelse, der netop passer til dit formål, er du mere end velkommen til at kontakte os på enten mail eller telefon. Vi står altid klar til at rådgive og eventuelt komme med et uforpligtende tilbud.

Find  kontaktoplysninger herunder

Struer Telte & Service

Tværvej 20

7600 Struer
CVR: 16123803

Kontakt os

Telefon: 20 15 60 76

E-mail: info@struertelt.dk